De Demotuin: laat je inspireren!

De mobiele Demotuin is opgezet als tastbaar voorbeeld van een natuurvriendelijke en duurzame buitenruimte. Door meer groen en minder stenen te integreren, wordt de nadruk gelegd op het belang van een groene leefomgeving voor mens en natuur. De Demotuin inspireert mensen hoe zij een positieve impact kunnen hebben door hun tuinen op een ecologisch verantwoorde manier in te richten.

De Demotuin is niet alleen ecologisch, maar ook duurzaam in haar ontwerp. Regenwater wordt opgevangen en geïnfiltreerd in de bodem, waardoor het riool wordt ontlast. Bovendien is er aandacht besteed aan onderhoudsvriendelijkheid, zodat mensen kunnen genieten van een groene tuin zonder overmatige inspanningen.

De Demotuin kunt u bewonderen op verschillende evenementen, zoals de weekmarkt, Eventing en op de Koningsmarkt. Houd onze social media in de gaten om op de hoogte te blijven van alle evenementen waar de Demotuin zal staan. Als de container niet op een evenement aanwezig is, staat deze bij Intratuin in Etten-Leur.

 

Bezoek en postadres

Roosendaalseweg 4
4875 AA Etten-Leur
Tel: 14 076 

Postbus 10100
4870 GA Etten-Leur 

Contact

Vragen over Etten-Leur Maken we Samen? Laat het ons weten via het contactformulier. 

Contactformulier

 

 

Cookie-instellingen